Voedingscoach

Als voedingscoach zal ik enorm betrokken zijn. Op basis van de intake en een klein beetje huiswerk, sorry je ontkomt er niet aan. Aan de hand van deze informatie maak ik een voedingsschema op maat waarbij alles is afgestemd op jouw doel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om elke week fysiek of door middel van videobellen met mij de week door te nemen. Wat gaat er goed? Wat kan er beter? En als bonus mag je mij ook Whatsappen als je ergens tussendoor een vraag over hebt. Wat een luxe! 

Samen stemmen we alles af
Wanneer je mij als voedingscoach inschakelt krijg je een uitgebreide service. Bij de eerste intake zullen we kijken welk pakket voor jou het beste geschikt is. Daarnaast is het ook een eerste kennismaking omdat ik het belangrijk vind te weten wie de persoon is die tegenover me zit. Ik neem de tijd voor je, dus een kopje thee of een glaasje water mag niet ontbreken.

Eetdagboek
Wanneer ik jou ga begeleiden krijg je een eetdagboek mee. In dit eetdagboek hou je een aantal dagen bij wat je eet en drinkt. Dit zal ik tijdens de intake toelichten. Zo kan ik een beter beeld krijgen van jouw eetpatronen. Nadat ik deze terug heb gehad zorg ik ervoor dat je bij de volgende afspraak een week later jouw voedingsschema krijgt. 

Wekelijkse begeleiding
De weken daarna gaan we elke week met elkaar in gesprek om te kijken hoe het gaat. Dit hoeft niet lang te duren maar is prettig zodat jij je vragen kan stellen, en ik het voedingsschema kan aanpassen indien nodig. Elke week wordt er gewogen om te kijken naar de voortgang.