Personal training

Bij de intake bespreken we jouw wensen. Wat is het doel van de personal training en wat wil je bereiken? Vervolgens maak ik wekelijks een trainingsschema waarin ik je begeleid. En voor de enthousiasteling: je kunt ook een trainingsschema mee krijgen voor thuis. De trainingen zijn 30, 45 of 60 minuten. Als voormalig topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk ook jouw mindset is en daar zal ik je uiteraard mee helpen. 

Intake
Bij de intake voor personal training nemen we door wat je wilt bereiken, en hoe we dit gaan bereiken. 
Na de intake maak ik een trainingsschema voor je die aansluit op de doelen die we samen willen bereiken. Deze trainingen zullen we één keer per week doen en ik zorg ervoor dat deze trainingen leuk en gevarieerd blijven. 

Apparatuur
De aanwezige apparatuur is erg divers. Denk hierbij aan onder andere een multistation, boksbal met bokshandschoenen, gewichten, kettlebelts en nog veel meer. Alle benodigdheden zijn aanwezig om elke spiergroep te kunnen trainen. 

Het advies
Het advies is altijd om personal training in combinatie met voeding te doen, maar dit is niet verplicht. Personal training kan ook gebruikt worden om je zelfvertrouwen een boost te geven. Ook hier kunnen we samen naartoe werken.