Hallo, mijn naam is Jorick de Bruijn en ik ben 33 jaar oud. Met mijn achtergrond als voormalig topsporter breng ik een schat aan ervaring en expertise mee om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken bij zowel Personal Training en/of Voedingsbegeleiding.

Ik ben gespecialiseerd als voedingscoach en personal trainer, en ik begrijp precies wat er nodig is om af te vallen, fitter te worden, en een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Door mijn jarenlange ervaring in de topsport heb ik inzicht gekregen in de meest effectieve methoden en mindset om fysiek sterker en fitter te worden en resultaat te behalen.

Of je nu wilt werken aan gewichtsverlies, spieropbouw, of gewoon een gezondere levensstijl wilt, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen. Samen stellen we een plan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Met de juiste combinatie van voeding, training, en motivatie gaan we ervoor zorgen dat je je doelen niet alleen bereikt, maar ze ook kunt behouden.

Met mijn kennis en ervaring sta ik klaar om je te helpen en te motiveren op weg naar een gezonder leven. Laten we samen aan de slag gaan!

Neem vandaag nog contact met mij op via het aanmeldformulier om te ontdekken hoe ik jou kan helpen jouw doelen te bereiken.