Bekijk het verhaal van Rogier

Aan het begin van dit jaar klopte Rogier aan bij JDB FIT met de wens om zowel fysiek sterker te worden als een aanzienlijk aantal kilo’s kwijt te raken. Het is geweldig om te zien dat we tegen het einde van dit jaar al een indrukwekkende prestatie hebben geleverd, met een gewichtsverlies van maar liefst 12 kilo!

Ondanks de uitdagingen van zijn drukke werkleven hebben we samen een effectieve aanpak gevonden om bewust te zijn van de juiste voeding, zelfs tijdens Rogier’s reizen. Zijn doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en hoewel hij nog steeds streeft naar verdere vooruitgang, is het opmerkelijk hoe ver Rogier al is gekomen in het afgelopen jaar. Ik ben heel trots op de indrukwekkende resultaten die we tot nu toe hebben bereikt.

Onze afspraken zijn niet alleen gezellig, maar ook serieus wanneer dat nodig is. Bovendien nemen we altijd de tijd voor een halfuurtje personal training na elke sessie. We blijven streven naar het verlies van de laatste kilo’s, en ik ben ervan overtuigd dat we ons gezamenlijke doel zullen bereiken.

Gefeliciteerd Rogier, met je toewijding en prestaties! Goed gedaan!