Bekijk het verhaal van Jeroen

Jeroen kon een aantal maanden geleden niet direct starten vanwege een kleine wachtlijst, maar het enthousiasme straalde er toen al vanaf. Hij was het zat om zich te voelen zoals hij zich voelde en vond dit het juiste moment om aan de slag te gaan. En gelukkig koos hij voor JDB FIT.

Vanaf dag 1 was Jeroen een ‘’man on a mission’’. Af en toe een beetje hard voor zichzelf maar altijd met relativerend vermogen als de mindset even niet goed zat. Samen konden we hier over praten en konden we de neuzen weer dezelfde kant op krijgen.

Jeroen had vanaf de eerste dag gekozen voor een combinatie van voedingsadvies en één wekelijkse personal training. Soms moesten we door barrières heen, maar Jeroen is inmiddels helemaal thuis in de voeding en de fitness.

3 keer per week traint hij nu voor zichzelf met een kracht-schema van JDB FIT en volgt hij 1 keer per week een les bij ons. Hij houdt zich strak aan het voedingsschema en weet dit week in en week uit vol te houden.

Met veel trots zagen we wekelijks het gewicht verminderen en de spierkracht toenemen. Er is inmiddels ruim 16 kilo vanaf!

Gefeliciteerd Jeroen!