Lees hier enkele verhalen van leden die hun doel bereikt hebben met JDB FIT

Laurens heeft bij JDB FIT al meer dan 10 kilo verloren. Met zijn doorzettingsvermogen en discipline blijft hij zijn doelen bereiken, zoals te zien op de foto waar hij trots de verloren kilo’s vasthoudt.
Zijn doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig, en hoewel hij nog steeds streeft naar verdere vooruitgang, is het opmerkelijk hoe ver Rogier al is gekomen in het afgelopen jaar.
De vastberadenheid en positieve instelling van Nik hebben geleid tot geweldige resultaten. Nik heeft het afgelopen jaar onder begeleiding van JDB FIT is uitgegroeid tot een sterker persoon

Kinderen opvoeden, sporten, werken, Machteld doet het allemaal. Samen hebben we in korte tijd kunnen realiseren dat ze inmiddels al ruim 9 kilo is afgevallen. Het geheim van Machteld

Toen José hier wilde gaan trainen was ze gelijk duidelijk:’’ ik wil fitter en sterker worden’’. Zo gezegd, zo gedaan. Al ruim een half jaar traint ze bij JDB FIT!

Toewijding en humor, typerend voor Ciska. Met de voedingsbegeleiding van JDB FIT inmiddels ruim 12 kilo afgevallen. Geweldig gedaan Ciska!

Jeroen kon een aantal maanden geleden niet direct starten vanwege een kleine wachtlijst, maar het enthousiasme straalde er toen al vanaf.

Stephan kwam begin 2022 bij JDB FIT. Het doel was dan ook om met voeding in ieder geval 10 kilo proberen af te vallen en  fitter te worden.

Stephanie is begin 2022 begonnen met hulp van JDB FIT. Ze zocht ze naar handvaten om gezonder te gaan leven, af te vallen en fitter te worden.

Voor Miklos was het een grote stap om een voedingsschema op maat te gaan volgen maar ook hij heeft uiteindelijk zijn doelen overtroffen bij JDB FIT.

Niels is één van de eerste mensen geweest die ik heb geholpen voor JDB FIT officieel live ging.