Begin vandaag

Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Druk met werk, of geen oppas kunnen vinden voor de kinderen? JDB FIT geeft nu ook personal training aan huis.

Intake en gratis proefles
Wanneer je je hebt aangemeld via de website zal ik telefonisch contact met je opnemen voor het inplannen van jouw proefles. Tijdens dit gesprek bespreken we samen jouw doelen en wensen. Wat wil je graag bereiken met de personal training, wanneer kun je trainen en hoe zorgen we dat het goed aansluit op jouw wensen en niveau? De proefles is gratis en duurt een half uur, zodat je kunt kijken of dit wat voor je is.

Denk je, ‘hé, dit was tof, kom maar vaker training geven’ dan maken we een planning zodat we snel aan de slag kunnen.
Het sporten vindt plaats bij jou thuis of locatie bij jou in de buurt, en alle sportmaterialen worden meegenomen. Je hoeft van te voren dus niets aan te schaffen.

Kinderen?
Juist als je kinderen hebt kan het ontzettend moeilijk zijn om tijd vrij te maken om te sporten. Met JDB FIT hoef je je hier niet meer druk om te maken. Je hoeft geen oppas te regelen en is het misschien juist heel leuk om samen met je partner te trainen onder begeleiding. Even wat tijd voor elkaar, of voor jezelf.

Minder goede conditie?
Wanneer je een wat minder goede conditie hebt is dit geen probleem. Ik zorg voor een training op maat, zodat het goed vol te houden is. Blessures of andere lichamelijke beperkingen zijn geen belemmering. Door mijn jaren lange ervaring als topsporter weet ik als geen ander hoe je toch verantwoord kunt sporten en sterker kan worden.

Tijden
Soms lijkt het lastig om tijd te vinden om te sporten, maar omdat ik naar jou toe kom wordt het al makkelijker om een moment te vinden. Ik geef training op werkdagen tussen 08:30 en 20:30 en de training duurt 45 minuten.

Sportmaatje 
En nu komt het; JDB FIT hanteert 1+1 GRATIS bij PT aan huis! Wilt jouw partner, vriend(in) of collega mee sporten, dan kan diegene gratis aansluiten!